МОЕКАФЕ нуди можност да го нарачате вашето омилено еспресо кафе и за вашата компанија, канцеларија. 

Онлајн плаќање

Ние работиме на принцип на онлајн плаќање со вашата картичка. Во полето за податоци внесете ги точните податоци на компанијата (точен назив и седиште на компанијата) за кои ќе добиете фактурата со податоците кои сте ги внеле. Седиштето на компанијата може да се разликува од одресата на достава која ќе ја внесете.

Плаќање на профактура

Плаќањето го вршите со уплата на средства во висина на износот на нарачката на нашата банкарска сметка. Ве молиме користете го бројот на порачката како референца за плаќањето.Вашата нарачка нема да биде испратена се додека средствата не се прикажат на нашата сметка. При доставата ќе добиете фактура.

Условите и сите детали за достава се наведени во “УСЛОВИ И НАЧИН НА ДОСТАВА”.

Претплати сѐ

за е-билтен