Moekafe.mk слави 2 години постоење!

Ние денес го славиме нашиот втор роденден, ајде да го прославиме заедно. Радоста е секогаш поголема кога се споделува, затоа -10% РОДЕНДЕНСКИ ПОПУСТ на сите производи (кои не се на попуст) до 22 Април. Како да го искористите попустот? Многу едноставно, при плаќањето само внесете Rodenden2 во полето “Шифра на купон” и уживајте во вашето омилено кафе. Ви б ...

14април
2022
  • 0

Moekafe.mk е номинирана на првите Ecommerce Awards

Нашата Е-продавница moekafe.mk е номинирана на првите Ecommerce Awards – избор на најдобрите во македонската е-трговија, во категорија “Најдобри Е-продавници по сектори” -> подкатегорија “Е-продавница за храна и пијалоци на годината”. Гласањето за јавноста е отворено и можете да гласате на следниов линк: https://ecommerceawards.mk/ Ви бл ...

24јануари
2022
  • 0

Претплати сѐ

за е-билтен