Контакт

Достапни сме во секое врeме и може да не контактирате кога вие ќе посакате. Слободно пишете ни или побарајте не, а ние во најскоро време ќе ви одговориме на вашите прашања или потреби.

Социјални медиуми:

Зошто да купувам онлајн?

Заштедете време.
Бидете практични.
Задржете дискретност.
Заштедете гориво.
Добијте најдобра цена.
Купувај онлајн во секое време!