Нашата Е-продавница moekafe.mk е номинирана на првите Ecommerce Awards – избор на најдобрите во македонската е-трговија, во категорија “Најдобри Е-продавници по сектори” -> подкатегорија “Е-продавница за храна и пијалоци на годината”.

Гласањето за јавноста е отворено и можете да гласате на следниов линк: https://ecommerceawards.mk/
Ви благодариме 🙂

24јануари
2022
  • 0
Category: Новости

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Претплати сѐ

за е-билтен