Ние денес го славиме нашиот втор роденден, ајде да го прославиме заедно.
Радоста е секогаш поголема кога се споделува, затоа -10% РОДЕНДЕНСКИ ПОПУСТ на сите
производи (кои не се на попуст) до 22 Април.

Како да го искористите попустот?
Многу едноставно, при плаќањето само внесете Rodenden2 во полето “Шифра на купон” и
уживајте во вашето омилено кафе.

Ви благодариме што изминативе 2 години сте заедно со нас

14април
2022
  • 0
Category: Новости

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Претплати сѐ

за е-билтен