Достапни се два видови на плаќање, и тоа: со платежна картичка и со банкарски трансфер (преку про-фактура). Наплата при испорака не е возможна.

Како евидентирани и валидни нарачки ќе бидат само оние кои се направени преку оваа веб страница. Фејсбук е социјален медиум на кои може да не следите за сите наши новости и промоции, но нарачката се прави само на нашата веб страница.

Цената на испораката варира во зависност од вредноста на нарачката. Цената за испорака се движи во вредност од 0-120 денари. Повеќе информации може да прочиатете во делот на достава.

Претплати сѐ

за е-билтен