Showing all 5 results

 • illy Classico

  Класико (средно печење) Класико, класично печено кафе има долга сладост и нежни ноти на карамела, цвет од портокал и јасмин. Во една лименка има 21 ...
  720 ден Додади во кошничка
 • illy Decafeine

  Класико (средно печење), без кофеин Класико, класично печено кафе има долга сладост и нежни ноти на карамела, цвет одпортокал и јасмин. Во една ...
  720 ден Додади во кошничка
 • illy Intenso

  Intenso (Темно Печење) Intenso, смело печено кафе има пријатна робусна завршница, со топли ноти на какао и суво овошје. Во една лименка има 21 ...
  720 ден Додади во кошничка
 • illy Lungo

  Класико (средно печење), Лунго Класико, класично печено кафе има долга сладост и нежни ноти на карамела, цвет од портокал и јасмин. Во една лименка ...
  720 ден Додади во кошничка
 • illy Brazil

  Бразил – интензивен вкус Интензивно и целосно зачинето, со ноти на карамела. Во една лименка има 21 капсула.
  720 ден Додади во кошничка

Претплати сѐ

за е-билтен