Прикажи ги сите 5 резултати

 • Lavazza blue TIERRA

  LAVAZZA BLUE се внимателно избрани зрна кафе, спакувани во совршено запечатена капсула, обезбедувајќи одличен вкус и арома и долготрајна крема на ...
  650 ден2.200 ден вкл. ДДВ Изберете опции
 • Lavazza LB 300

  Карактеристики: Боја – црна Избрани 2 копчиња Работи со капсули Lavazza Blue (https://bit.ly/3EFXdqo) Капацитет на резервоарот за вода: 0,7 л ...
  9.900 ден вкл. ДДВ Додади во кошничка
 • Lavazza blue CREMA

  LAVAZZA BLUE сe внимателно избрани зрна кафе, спакувани во совршено запечатена капсула, обезбедувајќи одличен вкус и арома и долготрајна крема на ...
  650 ден2.200 ден вкл. ДДВ Изберете опции
 • Lavazza blue INTENSO

  LAVAZZA BLUE сe внимателно избрани зрна кафе, спакувани во совршено запечатена капсула, обезбедувајќи одличен вкус и арома и долготрајна крема на ...
  650 ден2.200 ден вкл. ДДВ Изберете опции
 • Lavazza LB 900

  Карактеристики: Избрани 3 копчиња на допир (Класичено еспресо, Долго еспресо, слободно дофат) Работи со капсули Lavazza Blue Време за стартување на ...
  12.500 ден вкл. ДДВ Додади во кошничка

Претплати сѐ

за е-билтен